Референции

Формуляр на родителя

"Благодаря Ви за знанията, грижите, отношението, разбирането, които синът ми получаваше през изминалите пет години в детска градина " Цветни песъчинки ". Това му помогна да израсне уверен в себе си, целеустремен, отворен към заобикалящия го свят, с желание да придобива нови знания.  Благодаря на целия екип!"

П. Гецова, майка на Георги - 6 год.
30.05.2016 г.


" Изключително съм доволна от целия екип на " Цветни песъчинки ". Много добри професионалисти и добри педагози. Детето ми научи изключително много неща и посещава детското заведение с огромно желание!"

К. Кузманова, майка на Никол - 6 год.
30.05.2016 г.


" Безкрайно сме щастливи, че случайността ни доведе в ЧЦДГ "Цветни песъчинки". Детето ни е щастливо, всеки ден очаква с желание да отиде в детската градина и да получи грижите и вниманието на учителите и възпитателите,  които в голяма степен са приятели на децата.

Професионално изготвена програма за развитие, с грижа за децата и родителите; пълна информация за учебния процес.  Щастливи сме да видим колко много е научило детето ни всеки ден. Благодарим Ви!
 Д. Костадинова, майка на Ниа - 3г.       
27.03.2013 г.


" В ЧЦДГ "Цветни песъчинки" се полагат топли грижи за децата, които се възпитават и обучават в съответствие с най-съвременните стандарти. Децата растат радостни и самоуверени, като значително изпреварват  връстниците си по знания и умения. В ежедневната програма не липсват физическите упражнения и пълноценното хранене.
С голямо уважение поднасяме своите благодарности към целия високопрофесионален екип на ЧЦДГ "Цветни песъчинки".
 сем. Николови, родители на Николай - 4 г.
26.03.2013 г.


"Благодарим Ви от сърце за това , че успяхте да възпитате и научите едно малко момиченце на толкова важни и ценни неща ,  добродетели , любов към книгата и знанието, работа в екип, креативност и жажда за покоряване на нови и непознати хоризонти. Вие отгледахте и възпитахте с безкрайна любов, разбиране и човечност една малка цветна песъчинка , която се превърна в едно уверено , спокойно и знаещо малко - голямо момиченце.  Благодарим Ви от сърце и завинаги оставате наши добри приятели."

 Н. Сивкова, майка на Грета - 6 г. 
21.09.2012 г.


"Прекрасна грижа за децата, осъществявана от компетентни и загрижени преподаватели. Резултатът е едно щастливо и непрекъснато научаващо нещо дете. Благодарим!"

А. Бъчварова, майка на Мария - 3 г.
03.07.2012 г.


"Благодаря на целия персонал за грижите, които полагат за нашето дете. Много сме доволни, защото Таня ходи на градина с желание и дори през почивните дни пита кога ще ходи пак. Научи много нови неща, стана по-организирана и самостоятелна. Особено съм доволна от това, че всеки ден получавам писмена информация за това как е преминал денят на детето в детската градина."

 М. Павлова, майка на Таня - 3 год.
16.12.2011 г.


"С удоволствие ще споделя, че съм изключително доволна от качеството на работа в  детската градина. Благодарение на съвместните усилия на целия екип виждам положително развитие на дъщеря ми за краткото време, през което посещава градината. Дъщеря ми видимо се развива като самостоятелна и уверена личност."

М. Златева, майка на Калина - 3 год.
14.12.2011 г.


 "Изключително сме доволни от развитието на дъщеря ни Ния и знанията, които придобива от обучението в детската градина."
сем. Цветанови, родители на Ния - 3 год.
19.12.2011 г.


"За качеството на работа в ЧЦДГ "Цветни песъчинки" мога да кажа, че е изключително професионално. Учителският персонал е лъчезарен и усмихнат. Учебният материал е поднесен интересно и занимателно. Впечатлена съм от знанията, натрупани през периода на пребиваването ни в ЧЦДГ "Цветни песъчинки". Усвоените качества и знания на сина ми дължим изцяло на професионализма и доброто отношение. Благодаря Ви, мили хора, за топлите чувства, спокойствието и грижите, които полагате!"

Г. Василева, майка на Мирян - 6 год.
28.06.2011 г.


"Детето ми посещава тази детска градина вече три години, което според мен е достатъчно красноречив факт сам по себе си. Много съм доволна."

М. Шиновска, майка на Петър - 6 год.
27.06.2011 г.


"Приятна атмосфера, много добра нова база. Нивото на обучение е доста добро. Много сме доволни от госпожите. Грижата за децата е добра."

М. Карагьозова, майка на Пламен - 6 год.
23.06.2011 г.


"Благодарни сме на колектива на ЧЦДГ "Цветни песъчинки" за доброто отношение и обгрижване на нашето дете. Резултатите от работата за развитието на умственото, психическо и физическо възпитание в детската градина са на високо ниво и надхвърлиха нашите очаквания. Желаем Ви още бъдещи успехи и много нови малки любознателници!"

Н. Янева, майка на Яница - 5 год.
22.06.2011 г.

"Искам да изкажа най-искрени благодарности на екипа на ЧЦДГ "Цветни песъчинки"  през годините, които детето ми Диана посещава. За родителя е много важно да е спокоен за детето си и  да знае, че то е поверено на сигурно място, каквото е ЧЦДГ "Цветни песъчинки". Мога да убедя всеки един, че нещата, които детето ми получи като знания в тази детска градина, не би могло да получи в която и да е друга държавна детска градина. Благодаря Ви!"

Д. Стоянова, майка на Диана- 6 год.
06.06.2011 г.


"Благодаря Ви за грижите и вниманието. Впечатлена съм от заниманията и обучението."

Й. Николова, майка на Ивайло - 4 год.
03.06.2011 г.


"Доволни сме от грижите и вниманието, оказвани на детето."

С. Ганчев, баща на Борис - 3 год.
02.06.2011 г.

"Екипът на детската градина е страхотен. Грижите за детето ни са професионални и отговарят на всичките ни изисквания. Високо ценим дисциплината, доброто отношение към децата, многото и разнообразни занимания, съчетани с учебен процес. Друго предимство, което е важно за нас и е част от учебния процес, е професионалното отношение към децата и родителите, възможността за контакт с екипа и споделяне на различни ситуации и винаги обективна оценка за децата и обучението."

С. Унджиева, майка на Никола - 4 год.
02.06.2011 г.


 "Детето ни отива на градина с голямо желание и нетърпение, което говори за приятната обстановка и разнообразието, осигурено с различни игри и занимания. Развива се добре и напредва в комуникацията и изразяването, както и със самостоятелното справяне с различни неща, което пък показва добрата работа и обучение от страна на  педагозите. Много е спокоен, когато е там, а това е достатъчно и за нас като родители, за да сме доволни и ние."

М. Димитрова, майка на Михаил - 3 год.
31.05.2011 г.

"Всеки ден, когато вземам от градина сина си, научавам с какво се е занимавал през деня, какво е научил, имало ли е проблеми и ако е имало, накратко ги обсъждаме. По този начин на общуване аз съм спокойна за детето си, че е наблюдавано и обгрижвано и че това е най-доброто място за него."

К.К., майка на Д. - 5 год.
19.04.2010 г.